Aktuellt v. 51/52

Hej till alla som studerar på Hvilan!

Här får ni en kort Deltagar-INFO! - sista för 2020

Lucia 2020 - Kulturveckan - Terminsavslutning 2020

Tack alla för medverkan och hjälp med dessa aktiviteter! En annorlunda kulturvecka och hoppas det gått bra! Mycket glädjande att vi har fått positiv respons för våra sändningar via Youtube. 

Undervisning på distans förlängs till 24 januari 2021

Med anledning av den rådande situationen kring smittspridningen av Covid19 och utifrån de riskbedömningar vi gjort så gick Hvilan över till distansundervisning den 23 nov. Som ni redan vet har en del utbildningar fått speciella scheman och/eller undantag.

Idag (fredag 18/12) meddelade regeringen och Folkhälsomyndigheten att distansundervisning förlängs till 24 januari 2021. Därmed gäller inte längre det datum Hvilans skolledning tidigare angivit i infobrevet inför vecka 50/51. Skolledningen återkommer med information om hur det blir efter 24 januari.  

Vi hoppas självfallet att undervisningen kan återgå till hybridundervisning efter den 24 januari men avgörandet ligger inte hos oss utan det beror på utvecklingen av smittspridningen i Sverige och världen samt beslut/rekommendationer från myndigheter och regeringen.

Receptionstider/undervisning under mellandagarna

TACK för 2020 och för höstterminen!

Jag, skolledningen och all personal på Hvilan vill tacka Er alla för ett väl genomfört år och inte minst hösten 2020! Denna tid har varit prövande och något vi inte är vana vid. Denna tid är komplicerad och kräver mycket av oss.

Vi saknar Er, våra studerande, men vi alla måste göra vårt yttersta för att samhället ska fungera på ett bra sätt för alla.

Avslutningsvis...

Håll i - Håll ut - Håll avstånd och inte minst Håll ihop!

En riktigt God jul och Ett riktigt Gott nytt år!