Dator/IT-utrustning/Google

Datoranvändning är en nödvändighet och obligatorisk för att kunna delta i studierna. 

Tora Vega Folkhögskola ger dig tillgång till våra digitala IT- och utbildningsplattformar i samband med utbildningsstart. Google-konto och SchoolSoft-konto

Du behöver på egen hand ha tillgång till dator inkl. webbkamera och mikrofon samt en stabil Internetförbindelse för att kunna delta i utbildningen. Wifi finns tillgängligt när du är i skolans lokaler. Mobil eller surfplatta är tyvärr inte godtagbar som ersättning för datorn. Vår undervisning oavsett hur den sker förutsätter att du har en dator inkl. kamera, mikrofon och wifi. 

Studerar du på utbildning: SMF, SFI,  Allmän kurs Grund 1-2, Allmän kurs Bas 1-3:

Vi erbjuder dig att frivilligt låna en dator av oss under din studietid om du inte har en egen. Du kvitterar ut lånedatorn hos receptionen efter att du kontaktat och bokat tid. Viktigt är att datorn är ett lån och bör hanteras därefter. Endast normalt slitage är godtagbart. Vid skador, förlust eller liknande gäller villkoren. Vid utkvittering av lånedator förväntas du följa och godkänna villkoren. Datorn lämnas också tillbaka till skolan så fort du har avslutat dina studier eller när det är längre studieuppehåll som exempelvis sommartermin.

2023-10-16/MJ