Dator/IT-utrustning

Datoranvändning är en nödvändighet och obligatorisk för att kunna delta i studierna.

Folkhögskolan Hvilan ger dig tillgång till våra digitala IT- och utbildningsplattformar i samband med utbildningsstart. Google-konto och SchoolSoft-konto.

Studerar du på utbildning: Allmän kurs Samhälle, Allmän kurs Naturvetenskapliga basår, Lärarassistentutbildning, Socialpedagogutbildning, Fritidsledarutbildning samt Hvilan Modern Dance Academy:

Du behöver på egen hand ha tillgång till dator inkl. webbkamera och mikrofon samt en stabil Internetförbindelse för att kunna delta i utbildningen. Wifi finns tillgängligt när du är i skolans lokaler. Mobil eller surfplatta är tyvärr inte godtagbar som ersättning för datorn. Vår undervisning oavsett hur den sker förutsätter att du har en dator inkl. kamera, mikrofon och wifi.

Studerar du på utbildning: Etablering, SMF, SFI, Allmän kurs Grund 1-2, Allmän kurs Bas 1-3:

Vi erbjuder dig att frivilligt låna en dator av oss under din studietid om du inte har en egen. Du kvitterar ut lånedatorn hos receptionen efter att du kontaktat och bokat tid. Mer information skickas till dig hur du går tillväga i samband med din studiestart. Vid utkvittering av lånedator förväntas du följa och godkänna villkoren.