Aktuellt v 35

Hej studerande!

Tack för den gångna veckan och välkommen till höstterminens andra vecka på Folkhögskolan Hvilan! 

Se gärna hur media uppmärksammat Hvilans höstterminsstart

Hvilan-konto

Kort påminnelse att all kommunikation från och med 17/8 sker bara via ditt hvilan-konto och via våra IT-verktyg. Detta gäller såväl för studerande som för oss som är personal. Ingen användning av privat e-post eller andra externa tjänster. Viktig information finns i vår wiki och i din hvilanmail. 

Obligatoriskt tillval

Du som går i Grundkursen, Allmän kurs 1-3, Allmän kurs Samhälle 1-2 år och  Fritidsledarutbildningen ska ha gjort första och andrahandsval till obligatoriskt tillval som börjar på onsdag denna vecka. Viktigt att du som inte har valt gör det senast på måndag.

Val av deltagarrådsrepresentant

Nu är det dags att utse deltagarrådsrepresentanter. Varje kurs väljer en representant som företräder sin kurs. Dessa träffar skolchef/rektor eller andra från skolledningen vid några tillfällen under terminen och samtalar om verksamheten. Meddela kursföreståndaren under aktuellttimmen nu på måndag den 24 augusti vem från respektive kurs som valts ut.

Fortsatt vaksamhet kring Covid-19!

Tänk på att följa rekommendationerna för att minska risken för smittspridning av Covid-19! All information hittar du här i wikin.

Allergier

Vi uppmärksammar samtliga på att vi är en nötfri skola för att personer med luftburen jordnötsallergi ska kunna vistas i våra lokaler. Detta innebär att vi inte kan äta någonting innehållande nötter i skolans samtliga lokaler.

CSN

För dig som söker studiemedel. All information hittar du här i wikin. 

Studieverkstaden

Startar vecka 36. Mer information kommer vecka 35.

Hälsningar, Eduardo (skolchef/rektor) och Finn (biträdande rektor), Jorun (utbildningschef) och Liza (sfi rektor)