Aktuellt v 36

Hej studerande!

Välkomna till en ny vecka! Hoppas alla har kommit igång med studierna och att det även fungerar när ni är på distans. Vi välkomnar även Socialpedagog- och lärarassistentbildningen som startade sin utbildning på Hvilan förra vecka!

Hvilan-konto

Kort påminnelse att all kommunikation från och med 17/8 sker bara via ditt hvilan-konto och via våra IT-verktyg. Detta gäller såväl för studerande som för oss som är personal. Ingen användning av privat e-post eller andra externa tjänster. Viktig information finns i vår wiki och i din hvilanmail. 

Obligatoriskt tillval

Du som går i Grundkursen, Allmän kurs 1-3, Allmän kurs Samhälle 1-2 år och  Fritidsledarutbildningen ska ha gjort första och andrahandsval till obligatoriskt tillval. Har du missat att välja eller önskar byta tillval? Vänligen kontakta receptionen, info@hvilan.se så hjälper vi gärna till under våra öppettider. OBS! Vissa tillval är fullbelagda.  

Påminnelse om val av deltagarrådsrepresentant

Förra veckan skulle deltagarrådsrepresentanter utses. Varje kurs skulle välja en representant som företräder sin kurs. Vi väntar på några kurser som ännu inte valt eller meddelat kursföreståndaren om vem som valts. Viktigt att det görs på måndag 31/8 eftersom första mötet (online) kommer att äga rum på tisdag 8/9 kl 10.05-10.25. Länk till onlinemötet kommer att skickas av skolledningen till de valda representanterna.  Dessa träffar skolchef/rektor eller andra från skolledningen vid några tillfällen under terminen och samtalar om verksamheten. Meddela kursföreståndaren under aktuellttimmen nu på måndag den 31 augusti vem från respektive kurs som valts ut.

Fortsatt vaksamhet kring Covid-19!

Tänk på att följa rekommendationerna för att minska risken för smittspridning av Covid-19! All information hittar du här i wikin.

Allergier

Vi uppmärksammar samtliga på att vi är en nötfri skola för att personer med luftburen jordnötsallergi ska kunna vistas i våra lokaler. Detta innebär att vi inte kan äta någonting innehållande nötter i skolans samtliga lokaler.

CSN

För dig som söker studiemedel. All information hittar du här i wikin. 

Studieverkstaden

Denna vecka (v 36) startar studieverkstaden. Vi börjar online men inom kort kommer vi kunna ha ett begränsat antal deltagare på skolan samtidigt som vi har studieverkstaden online. Tiderna för studieverkstaden är följande:

Studiecoacherna kommer att bjuda in till en gemensam chat måndag förmiddag.

Hälsningar, Eduardo (skolchef/rektor) och Finn (biträdande rektor), Jorun (utbildningschef) och Liza (sfi rektor)