Aktuellt v 24

Terminsavslutning våren 2023
9 juni kl. 10.00

https://www.youtube.com/watch?v=pfLOIQsG-gA

Sommartermin mellan den 12 juni och 21 augusti. 

Information skickas via mail vid behov av respektive pedagog eller jourrektor

Se även Hvilan SFI wiki (för dig som studerar i Lund)

Extra sommarbrev till våra deltagare/studerande

från skolchef/rektor Eduardo

Lund/Åkarp 2023 - 06 - 07 

Aktuellt v. 24 - 230612

Hej alla studerande i Åkarp och Lund!  

Om du studerar SFI hos oss i Lund, se följande information Deltagarwiki för Hvilan SFI (Lund) 


TACK

Tack Allesamman för avslutningsdagen och inte minst för musiken, sången, Finn för det fina talet och för fikan.

Sommarterminen 23

Nu startar sommarterminen och denna wiki uppdateras inte varje vecka, bara efter behov. Ha koll! Midsommarfesten i Åkarp genomförs vecka 25. Ansvariga pedagoger återkommer med dag och tid.


Bistro v24 

Se gärna mail från Helene som skrev att information kommer löpande, men detta gäller just nu: 

Måndag, onsdag, torsdag och ev fredag: På morgonen är det frukostbuffé 8:30-9:30 ☕️ 25:-. Bistron är öppen till 12:00Extra sommarbrev till våra deltagare/studerande från skolchef/rektor Eduardo, 230608

 

Vårterminen 2023 är snart avslutad för Allmän kurs, yrkesutbildningar och dansutbildningen. Detta gäller även vår svenska från dag ett – Ukraina som avslutas (eller del utbildningar redan är avslutade)

 

Tack till samtliga för ”mentorsdagen”, tack till våra dansare i Hvilan Modern Dance Academy för fantastiska dansföreställningarna och till Fritidsledarledarutbildningen för härliga friluftsdagen.

 

Efter vårterminen fortsätter sommarterminen från den 12 juni fram till den 18 augusti, inte minst för våra studerande inom SFI (Lund och Åkarp) och SMF i Lund (även för de som studerar på distans) och i Åkarp. Den 21 augusti startar vi höstterminen 2023 och läsåret 2023–24.

 

Det har varit ett spännande år, inte minst med tanke på att vi äntligen kunde inviga våra nya lokaler mitt i Lund. Och framöver kommer våra lokaliteter få beteckningarna ”Campus Hvilan i Åkarp” och ”City campus i Lund”

 

Till er alla önskar vi en fantastisk sommar och vi hoppas ni får mycket värme och sol. Om du slutar hos oss och tar examen hos oss de närmaste dagarna gratulerar vi dig och önskar dig allt gott framöver. Om du studerar på Allmän kurs och får slutomdöme läs gärna här.

 

Avslutningsvis vill vi informera er om att vår biträdande rektor Finn Malmgren kommer att gå i pension efter denna termin. Den 9 juni blir Finns sista skol-avslutning hos oss!

 

Vi vill därför härmed tacka Finn för sina 36 år hos oss som pedagog (lärare) och för sina 20 år som studierektor och sedan biträdande rektor

 

Personligen önskar jag Finn en välbehövlig pension, där han får massor med tid för det som han älskar så mycket, läsning och träning. Vår folkhögskola kommer alltid att vara tacksam för alla dina insatser, inte minst våra deltagare/studerande som du ALLTID har satt i centrum. 

 

Stort tack till dig Finn!

 

Vår framtida skolledning kommer därför bestå av mig Eduardo Gran Villanueva Contreras som skolchef/rektor tillika VD för uppdragsbolaget, Jorun Koca Jakobsson som biträdande rektor för allt verksamhet tillika SFI-rektor samt Mikael Johansson, administrativ chef och tillika platssamordnare i Åkarp. 

 

Dessutom har vi två förstepedagoger/utbildningsledare, nämligen Layal Ghajraoui, för SFI, SMF+ och Care Ukraina tillika platssamordnare i Lund och Matilda Persson Sjödell för Allmän kurs och SMF unga/vuxna.

 


 

Avslutningsvis önskar vi dig en trevlig sommar och

 lycka till från oss alla på Hvilan!

 


Varma sommarhälsningar

Eduardo Gran Villanueva Contreras, skolchef/rektor och övriga kollegor inom skolledningen samt allt personal 


 

PS! Se nedan info om avslutningstiderna och fika i Åkarp (9 juni) och sommarfika i Lund (14 juni)
Stort tack till dig Finn och Glad pension till dig!