Aktuellt v 45 2023

Aktuellt v. 45 - 231106

Gymnasiemässa

Känner du nångon som ska börja gymnasiet. Tipsa dem gärna om Gymnasiemässan för friskolor i Lund den 8 november kl 16-20 på Spira Gymnasiet i Lund. Tora Vega Gymnasiet kommer självklart vara representerat där!

FreeZone till allmän kurs

På tisdag eftermiddag och onsdag eftermiddag kommer FreeZone och håller workshop kring mänskliga rättigheter. På tisdagen är det för de som läser Svenska Grund och Svenska 1, på onsdag för de de som läser Svenska 2 och 3. 

De som inte är på FreeZone-workshop är i Lund eller jobbar med de uppgifter som de har fått av sina pedagoger. På tisdagen är Haris i Lund och på onsdag är Johanna i Lund.

Kulturtimmen

På onsdag eftermiddag utgår Kultur-timmen och alla berörda deltagare har fått mail om det. Istället ska ni jobba med uppgifter ni fått av respektive pedagog. 


Ryggsäckar

Nu har äntligen ryggsäckarna åt er deltagare börjat komma. Vi börjar dela ut dem till er under veckan. Respektive mentor ansvarar för detta. 

“Våra nya ryggsäckar för studerande är praktiska ryggsäckar med rullöppning. Materialet är tillverkat av återvunna PET-flaskor och är vattenavvisande. Ryggsäckarna har ett stort fack där det finns plats för laptop”

Studieverkstad v. 45 (Åkarp)  

Studieverkstaden äger rum i Globateket.

Bistron (Åkarp)

Lunchmeny v. 45

Tora Vega Folkhögskolas personal och skolledning (Eduardo, Jorun och Micke)